RekryKainuu

RekryKainuu -hanke etsii osaajia Kainuuseen

Useilla toimialoilla Kainuussa työvoimapula on tällä hetkellä todellisuutta. Alueelta löytyy töitä muun muassa pelialan taitajille, koodareille, hoitajille, lääkäreille, sosiaalityöntekijöille, metallimiehille ja -naisille, hitsaajille, kaivosalan ammattilaisille sekä useiden eri alojen insinööreille. Ammattilaisten löytämiseksi Kainuun Etu Oy ja Kainuun liitto ovat käynnistäneet kaksivuotisen Osaavan työvoiman rekrytointi -hankkeen.

Hankkeen keskeisenä tavoitteena on saada uusia muuttajia, paluumuuttajia sekä opiskelijoita Kainuuseen ja sitä kautta osaavaa työvoimaan maakunnan avoimiin työpaikkoihin. Kohderyhmiä ovat työn ja opiskelujen perässä Kainuusta muuttaneet nuoret tai varttuneemmat ammattilaiset sekä alueella jo olevat, opiskelevat, valmistumassa olevat tai työttömät tekijät. Tärkeän kohderyhmän muodostavat myös kainuulaiset yritykset, sillä työvoimapula koskettaa jo lähes kaikkia toimialoja. Hanke ei rajaa mitään toimialaa pois.

Kainuun kiinnostavuutta muuttokohteena ja työntekoalueena lisätään kehittämällä uusia toimintamalleja ja hyödyntämällä vanhoja hyväksi havaittuja keinoja. Vaikutuskanavina käytetään myönteistä maakuntaviestintää ja tavoitteisiin pyritään tehostamalla rekrytointipalvelujen, asumisen, päivähoidon ja muiden tarvittavien palvelujen yhteensovittamista. Tämän vuoksi hankkeessa kehitetään yritysten, julkishallinnon ja koulutussektorin yhteistyötä.


Työnantaja: etsitkö työntekijöitä?

Ole meihin yhteydessä, niin voimme yhdessä miettiä sinulle sopivimpia keinoja osaajien löytämiseksi.


Työntekijä: työpaikka Kainuusta, jossa arjen ja vapaa-ajan yhdistäminen on vaivatonta?

Ole meihin yhteydessä. Annamme mielellämme lisätietoa työmahdollisuuksista ja arjesta monipuolisten mahdollisuuksien äärellä. Meiltä saat tietoa asumisesta, perhepalveluista, vapaa-ajanviettomahdollisuuksista sekä muista alueen asioista.

Jaa tämä sivu

Hankkeen tiedot
Hankkeen tiedot

Osaavan työvoiman rekrytointi Kainuuseen -hanke


Toteutusaika:

01.05.2017 - 30.04.2019


Budjetti:

Kokonaisbudjetti: 460 000 €
Kainuun Etu Oy:n osuus: 109 200€


Rahoitus:

ELY-keskus (ESR): 80% / 87 360€
Kainuun Etu Oy: 20% / 21 840€


Henkilöstö
Henkilöstö
Salla-Maija Hakola

Projektikoordinaattori

+358 44 551 4619
salla-maija.hakola@kainuunetu.fi
Hankkeeseen liittyviä dokumentteja
Hankkeeseen liittyviä dokumentteja

Lisätietoja aiheesta
Lisätietoa aiheesta