Kainuun Digitie

Digistä buustia työhyvinvointiin ja tuottavuuteen

Digitalisaatio on yksi aikamme globaaleista megatrendeistä, joka koskettaa kaikkia yrityksiä. Se vaikuttaa kaikilla toimialoilla, sillä tehostetaan tuotantoa, parannetaan palveluja ja helpotetaan työntekoa sekä arkipäivän elämää.

Kainuun Digitie -hankkeessa nostetaan kainuulaisten yritysten ja niiden henkilöstön digitaalisen osaamisen tasoa ja kehitetään konkreettisesti yritysten liiketoimintaa, johtamista ja henkilöstökäytäntöjä. Toimintatapoja ja -menetelmiä uudistamalla kehitetään samalla yritysten tuottavuutta. Työtapojen ja -menetelmien kehittämisen myötä vaikutetaan yritysten henkilöstön hyvinvointiin ja tuottavuuteen.


Mitä digihanke tarjoaa juuri sinun yrityksellesi:

 • Kaikille avoimet tilaisuudet ja tapahtumat digitalisaatiosta. Teemoina mm. motivointi digitalisaatioon, digitalisaatio eri toimialoilla, webinaarien hyödyntäminen, etäjohtaminen, digiergonomia, sähköinen laskutus ja taloushallinto. Yrityksille maksuton palvelu!
 • Yrityskohtaiset kartoitukset – yritys- ja työntekijätasoiset tarpeet ja osaamisen tasot. Yrityksille maksuton palvelu!
 • Yrityskohtaiset toimenpiteet – digitalisaation kehittämisen tiekartta. Yrityksille maksuton palvelu!
 • Yrityskohtaiset toimenpiteet - kehittämissuunnitelman toteutus. Yrityksille maksullinen, hankkeen tuki 50-60% kustannuksista yrityskoon mukaan.

  Hankkeen yritystoimenpiteisiin pääsee mukaan 50 kainuulaista digitaalisen osaamisen kehittämisestä innostunutta yritystä. Ole nopea, lataa paikkasi ja hyppää mukaan digikehittämisen virtaan!

  Seuraa Kainuun Etu Oy:n tapahtumakalenteria, josta löydät tulevat valmennuksemme ja tilaisuutemme https://kainuunetu.tapahtumakalenterit.fi

  Seuraa meitä myös somessa
 • Instagram ja facebook @kainuundigitie
 • Twitter #kainuundigitie
 • Youtube Kainuun Digitie

 • Jaa tämä sivu

  Hankkeen tiedot
  Hankkeen tiedot

  Kainuun Digitie – aktiivisesti ajassa ja kehityksessä


  Toteutusaika:

  01.02.2019 - 31.12.2021


  Budjetti:

  557 870 €


  Rahoitus:

  Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus (ESR) 75% 418 403 €
  Kainuun Etu Oy 25% 139 467 €


  Hankkeeseen liittyviä dokumentteja
  Hankkeeseen liittyviä dokumentteja