Tule surffaamaan SeniorSurf-päivänä Suomussalmelle. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

SeniorSurf-päivän aikana voit tutustua erilaisiin keinoihin hyödyntää tietotekniikkaa, erilaisiin sähköisiin asiointipalveluihin sekä mobiili-sovelluksiin, joilla voidaan helpottaa arjen asioita (esim. laskujen maksu, tiedonhankinta, mahdollisuudet yhteydenpitoon, e-reseptit). mm. Kainuun soten, KELA:n, Verohallinnon ja monen muun toimijan asiat/palvelut hoituvat jo verkossa ja niihin voit tutustua paikan päällä. Päivän aikana voit tehdä myös terveysmittauksia (esim. verenpaine ja muuta terveysmittaamista) sekä saada tietoa ravitsemustutkimuksesta sekä yleensä terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä paikallisten terveysjärjestöjen toiminnasta, palveluista ja vertaistuesta. Kajaanin ammattikorkeakoulun esittelyssä myös mm. hoivarobotit Paro ja Zora. Ole hyvä ja tule tutustumaan.

Tarjolla myös hernekeittoa soppatykistä sekä kahvia ja sotkun munkkeja. Tarjonnasta vastaa Rajasotilaskotiyhdistyksen Suomussalmen osasto.

SeniorSurf-päivää koordinoi Vanhustyön keskusliitto. SeniorSurf-päivän järjestävät Kainuun Etu Oy, Kainuun sote ja Suomussalmen kunnankirjasto.

TERVETULOA KAIKKI AIHEESTA KIINNOSTUNEET!

OTA OMA TABLET TAI TIETOKONE MUKAAN

Ole hyvä katso Vanhustyön keskusliiton tuottama SeniorSurf radiomainos

Kuva: Vanhustyön keskusliitto
Kuvaaja: Marja Haapio

Kainuun Etu on palkittu Euroopan parhaana aluekehitysyhtiönä 2016