Boosteri - Polku yrittäjäksi

Hankkeen kuvaus

Boosteri - Polku yrittäjäksi -hankkeella vauhditetaan uusien yritysten perustamista Kainuuseen, kannustetaan paikallisia toimijoita yrittäjyyteen ja välitetään yrityksen perustamiseen liittyvää tietoa potentiaalisille kohderyhmille.

Hankkeessa neuvottavat yritykset siirtyvät aloitusvaiheen jälkeen luontevasti kasvun, kansainvälistymisen ja valmennuksen toimenpiteisiin; hanke täydentää tältä osin Kasvua Kainuuseen -hanketta.

Hankkeen tehtäviin kuuluu tunnistaa mahdolliset kasvuyrittäjät jo perustamisvaiheessa. Hanke on toimialariippumaton ja koko Kainuuta koskeva.


Hankkeen tavoitteet

Hankkeen tavoitteena on ylläpitää helposti tunnistettavaa ja lähestyttävää yritysten neuvontapistettä. Hanke kartoittaa, selvittää ja arvioi alueen alkavien yritysten tarpeita ja hankkii niille tarvittavia asiantuntijapalveluita sekä järjestää alkaville yrityksille infotilaisuuksia ja koulutuksia.

Päätavoitteena on saada Kainuuseen sadan alkavan yrityksen lisäys. Lisäksi tavoitteena on kasvattaa aloittavien yritysten määrää sekä kasvavien ja kansainvälistyvien pk-yritysten määrän sekä omistajanvaihdosten lisääminen.

Hankkeen tarjoamat palvelut

 • Toimii keskustelukumppanina/sparraajana liikeidean eteenpäin viemiseksi
 • Arvioi liikeideaa: Asiakkaan tuottamien dokumenttien tarkastelu, korjaaminen ja täydentäminen
 • Avustaa suunnitelmien ja rahoitushakemusten laatimisessa sekä rahoituksen haussa ELY-keskukselta, Tekesistä, Finnverasta ja pankeista
 • Hankkii asiantuntijapalveluja mm. liiketoimintasuunnitelmien ja rahoitushakemusten laatimiseen sekä rahoituksen hakemiseen
 • Avustaa yrityksen rekisteröinnissä ja toiminnan aloituksessa
 • Järjestää yrittäjäkoulutusta

 • Polku yrittäjäksi - yrittäjäkoulutuksen haku on käynnistynyt!

  Hanke järjestää Polku yrittäjäksi -yrittäjäkoulutuksen Kajaanissa Teksti on muuten ok, mutta päivämäärät voisi vaihtaa 23.1.-1.2.2018. Tarkemman koulutusohjelman sekä hakuohjeet löydät sivun oikeasta reunasta otsikon Hankkeeseen liittyviä dokumentteja alta.

  Lisätietoja koulutuksesta antaa projektipäällikkö Asko Suutari ja palveluassistentti Annukka Koskelo. Yhteystiedot löytyvät sivun oikeasta reunasta.

  Jaa tämä sivu

  Hankkeen tiedot
  Hankkeen tiedot

  Boosteri - Polku yrittäjäksi


  Toteutusaika:

  1.1.2016 - 31.12.2017


  Budjetti:

  356 645€


  Rahoitus:

  EAKR 70%
  Kainuun Etu Oy 30%


  Henkilöstö
  Henkilöstö
  Annukka Koskelo

  Palveluassistentti

  +358 44 551 4623
  annukka.koskelo@kainuunetu.fi
  Asko Suutari

  Projektipäällikkö

  +358 44 551 3854
  asko.suutari@kainuunetu.fi
  Lisätietoja aiheesta
  Lisätietoa aiheesta
  Kainuun Etu on palkittu Euroopan parhaana aluekehitysyhtiönä 2016